Portfolio

Renovatie bungalow

Bungalow op een ruim perceel krijgt een complete renovatie. Alleen de trap en vloer in de hal bleven behouden.
Stijl Compagnie leverde 2D/3D ontwerpen en interieuradvies.
Nieuwe meubels maar ook spullen van marktplaats opgeknapt en geschilderd. Prachtige zachte, lichte kleuren op de muren (Farrow & Ball). Mooie verlichting en stoffering maken het plaatje compleet. Perfect voorbeeld van hoe een oud gedateerd huis een nieuwe huid krijgt die weer jaren mee kan!

Kleuradvies kantoorruimte monumentale boerderij

In een prachtig gerenoveerde boerderij aan de rand van een Brabants dorp mocht Stijl Compagnie de kantoorruimtes sfeervoller maken door middel van een kleuradvies.

Kleur- indeling- en stylingadvies woonkamer/keuken

De bewoners van dit huis wilden graag meer sfeer en kleur in de keuken/serre en woonkamer en een betere indeling.
Stijl Compagnie leverde kleuradvies, indelingsadvies, stylingsadvies.
De keuken kreeg een metamorfose d.m.v. stuken van de tegeltjes en de kastdeuren kregen een witte hoogglans wrapping om meer licht te creëren in de vrij donkere ruimte.
De plavuizenvloer in de woonkamer moest blijven en daarom zijn de muurkleuren aangepast op de vloer. De donkere gang tussen woonkamer en serre werd voorzien van twee spiegels die het licht en de mooie oude kast weerkaatsen en een zonnige kleur op de wand. De indeling werd veranderd met behoud van meubels en toevoegen van een nieuwe eettafel en stoelen. Een kastje werd geverfd.
Resultaat: meer sfeer en eenheid met een bescheiden budget gerealiseerd!

Van nieuwbouw tot familiehuis

De bewoners van deze notariswoning namen contact op met Stijl Compagnie omdat ze behoefte hadden aan een deskundige die meedacht over eenheid in het interieur, indeling ruimtes, lichtplan en materiaalkeuze. Als praktische oplossingen heeft Stijl Compagnie o.a. een waskoker en een centraal stofzuigsysteem bedacht.

Samen hebben alle reeds aanwezige bouwplannen bekeken en waar nodig aangepast. Uiteindelijk ontstond en er lichtplan, plattegrond en kleur/ en materialenplan waarmee de bewoners aan de slag konden.

Kleuradvies en indelingsadvies woonkamer en keuken

De bewoners van dit huis hadden op de begane grond een nieuwe tegelvloer gelegd, waar ze tevreden over zijn. De meubels en gordijnen wilden ze voorlopig nog behouden. Ze misten nu alleen sfeer in de woonkamer en keuken en over de indeling van de woonkamer waren ze niet tevreden. Stijl Compagnie heeft een nieuwe indeling bedacht voor met name de zithoek, waardoor er optimaal genoten kan worden van haard én tv. Er is een kleurplan bedacht waardoor de ruimte licht bleef maar met veel meer sfeer en warmte. Ik ben op zoek gegaan naar een fauteuil voor bij de haard in een mooie cognackleur. Deze zal in een later stadium aangeschaft worden. Het kleurige wollen vloerkleed was een vurige wens van de vrouw des huizes en is na enig zoekwerk gevonden bij Marc Janssen tapijten.