Portfolio

Renovatie bungalow

Bungalow op een ruim perceel krijgt een complete renovatie. Alleen de trap en vloer in de hal bleven behouden.
Stijl Compagnie leverde 2D/3D ontwerpen en interieuradvies.
Nieuwe meubels maar ook spullen van marktplaats opgeknapt en geschilderd. Prachtige zachte, lichte kleuren op de muren (Farrow & Ball). Mooie verlichting en stoffering maken het plaatje compleet. Perfect voorbeeld van hoe een oud gedateerd huis een nieuwe huid krijgt die weer jaren mee kan!

Woonkamer met serre

Klant wilde graag een totaal advies voor de woonkamer die vanuit ruwbouw situatie werd opgebouwd. Plaats haard werd bepaald; extra raam met tuinzicht werd aangebracht; vloertegel uitgezocht en verder kleur- en stofferingsadvies, indelingsadvies en lichtplan.

Woonkeuken villa

Landelijke keuken in boerenhoeve. Klant wilde een keuken met landelijke uitstraling, praktische indeling, goede verlichting, makkelijke vloer, eethoek en lichte kleuren.
Nadat de indeling van de keuken was bepaald, zijn de materialen uitgekozen en een verlichtingsplan, kleurenschema, meubel- en stofferingsadvies.

Badkamer met parkettegel en waskoker met apart toilet

Wens van de bewoners van deze boerenhoeve was een riante gezinsbadkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. Kleur en materiaalgebruik overeenstemmig met de rest van de woning. Om een warme, natuurlijke uitstraling te creëren is gekozen voor een tegel met de uitstraling van een parketvloer gecombineerd met vloerverwarming. In de opbergruimte naast het ligbad is een waskoker ingebouwd waardoor alle wasgoed meteen in de wasruimte beneden terecht komt, handig!

Kantoor/speelkamer

Kantoor/speelkamer. De frisse blauwe kleur steekt vrolijk af tegen de witte meubels.
De kinderhoek wordt nog ingericht, maar het hoekje is al aangegeven door middel van het vrolijke behang links. Stoffering, kleur, indeling en meubilair door Stijl Compagnie.

Douche met separaat toilet begane grond

Douche met separaat toilet begane grond.

Wens van de bewoners was een extra doucheruimte met wastafel op de begane grond met een separaat toilet.
Om eenheid te creëren is gekozen voor dezelfde tegel in beide ruimtes en licht gekleurde afwasbare muurverf. Door gebruik te maken van onderhoudsvriendelijk tegels, voldoende opbergruimte en praktische accessoires en materialen zijn deze ruimtes makkelijk schoon te houden en zorgen ze voor optimaal wooncomfort.

Slaapkamer

Slaapkamer villa

Logeerkamer en overloop

Logeerkamer ingericht met prachtig behang en sfeervolle oude meubels. Overloop met eikenhouten balken en hoogteverschil.

Wasruimte

De wasmachine en droger werd ingebouwd in een serie kasten in dezelfde stijl als de keuken.
De waskoker van de badkamer boven komt hier uit in een kast, zodat de vuile was rechtstreeks van boven naar beneden. Handig!

Twee meisjesslaapkamers

Twee meisjes slaapkamers met PIPbehang.
Witte meubels en felgekleurde muren en PIPbehang stonden op hun wensenlijstjes. Hier kunnen de nog hele jonge dames heerlijk vertoeven!

Kleur- indeling- en stylingadvies woonkamer/keuken

De bewoners van dit huis wilden graag meer sfeer en kleur in de keuken/serre en woonkamer en een betere indeling.
Stijl Compagnie leverde kleuradvies, indelingsadvies, stylingsadvies.
De keuken kreeg een metamorfose d.m.v. stuken van de tegeltjes en de kastdeuren kregen een witte hoogglans wrapping om meer licht te creëren in de vrij donkere ruimte.
De plavuizenvloer in de woonkamer moest blijven en daarom zijn de muurkleuren aangepast op de vloer. De donkere gang tussen woonkamer en serre werd voorzien van twee spiegels die het licht en de mooie oude kast weerkaatsen en een zonnige kleur op de wand. De indeling werd veranderd met behoud van meubels en toevoegen van een nieuwe eettafel en stoelen. Een kastje werd geverfd.
Resultaat: meer sfeer en eenheid met een bescheiden budget gerealiseerd!

Schoonheidssalon en winkel

Inrichting winkel en beautysalon Bergeijk.
Stijl Compagnie is gevraagd voor interieuradvies en toetsen van de ideeën van de eigenaresse en deze te vertalen naar de praktijk. Opberg- en presentatiemateriaal gerealiseerd door Hubo Bergeijk Interieurbouw.
Loop eens binnen!
Ook voor leuke en geurende cadeaus.