Portfolio

Van nieuwbouw tot familiehuis

De bewoners van deze notariswoning namen contact op met Stijl Compagnie omdat ze behoefte hadden aan een deskundige die meedacht over eenheid in het interieur, indeling ruimtes, lichtplan en materiaalkeuze. Als praktische oplossingen heeft Stijl Compagnie o.a. een waskoker en een centraal stofzuigsysteem bedacht.

Samen hebben alle reeds aanwezige bouwplannen bekeken en waar nodig aangepast. Uiteindelijk ontstond en er lichtplan, plattegrond en kleur/ en materialenplan waarmee de bewoners aan de slag konden.

Kleuradvies en indelingsadvies woonkamer en keuken

De bewoners van dit huis hadden op de begane grond een nieuwe tegelvloer gelegd, waar ze tevreden over zijn. De meubels en gordijnen wilden ze voorlopig nog behouden. Ze misten nu alleen sfeer in de woonkamer en keuken en over de indeling van de woonkamer waren ze niet tevreden. Stijl Compagnie heeft een nieuwe indeling bedacht voor met name de zithoek, waardoor er optimaal genoten kan worden van haard én tv. Er is een kleurplan bedacht waardoor de ruimte licht bleef maar met veel meer sfeer en warmte. Ik ben op zoek gegaan naar een fauteuil voor bij de haard in een mooie cognackleur. Deze zal in een later stadium aangeschaft worden. Het kleurige wollen vloerkleed was een vurige wens van de vrouw des huizes en is na enig zoekwerk gevonden bij Marc Janssen tapijten.