Portfolio

Kleuradvies kantoorruimte monumentale boerderij

In een prachtig gerenoveerde boerderij aan de rand van een Brabants dorp mocht Stijl Compagnie de kantoorruimtes sfeervoller maken door middel van een kleuradvies.

Kleur- indeling- en stylingadvies woonkamer/keuken

De bewoners van dit huis wilden graag meer sfeer en kleur in de keuken/serre en woonkamer en een betere indeling.
Stijl Compagnie leverde kleuradvies, indelingsadvies, stylingsadvies.
De keuken kreeg een metamorfose d.m.v. stuken van de tegeltjes en de kastdeuren kregen een witte hoogglans wrapping om meer licht te creëren in de vrij donkere ruimte.
De plavuizenvloer in de woonkamer moest blijven en daarom zijn de muurkleuren aangepast op de vloer. De donkere gang tussen woonkamer en serre werd voorzien van twee spiegels die het licht en de mooie oude kast weerkaatsen en een zonnige kleur op de wand. De indeling werd veranderd met behoud van meubels en toevoegen van een nieuwe eettafel en stoelen. Een kastje werd geverfd.
Resultaat: meer sfeer en eenheid met een bescheiden budget gerealiseerd!

Van nieuwbouw tot familiehuis

De bewoners van deze notariswoning namen contact op met Stijl Compagnie omdat ze behoefte hadden aan een deskundige die meedacht over eenheid in het interieur, indeling ruimtes, lichtplan en materiaalkeuze. Als praktische oplossingen heeft Stijl Compagnie o.a. een waskoker en een centraal stofzuigsysteem bedacht.

Samen hebben alle reeds aanwezige bouwplannen bekeken en waar nodig aangepast. Uiteindelijk ontstond en er lichtplan, plattegrond en kleur/ en materialenplan waarmee de bewoners aan de slag konden.