Van ruwbouw tot familiehuis

Woonkamer met serre

Klant wilde graag een totaal advies voor de woonkamer die vanuit ruwbouw situatie werd opgebouwd. Plaats haard werd bepaald; extra raam met tuinzicht werd aangebracht; vloertegel uitgezocht en verder kleur- en stofferingsadvies, indelingsadvies en lichtplan.

Woonkeuken villa

Landelijke keuken in boerenhoeve. Klant wilde een keuken met landelijke uitstraling, praktische indeling, goede verlichting, makkelijke vloer, eethoek en lichte kleuren.
Nadat de indeling van de keuken was bepaald, zijn de materialen uitgekozen en een verlichtingsplan, kleurenschema, meubel- en stofferingsadvies.

Badkamer met parkettegel en waskoker met apart toilet

Wens van de bewoners van deze boerenhoeve was een riante gezinsbadkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. Kleur en materiaalgebruik overeenstemmig met de rest van de woning. Om een warme, natuurlijke uitstraling te creëren is gekozen voor een tegel met de uitstraling van een parketvloer gecombineerd met vloerverwarming. In de opbergruimte naast het ligbad is een waskoker ingebouwd waardoor alle wasgoed meteen in de wasruimte beneden terecht komt, handig!

Kantoor/speelkamer

Kantoor/speelkamer. De frisse blauwe kleur steekt vrolijk af tegen de witte meubels.
De kinderhoek wordt nog ingericht, maar het hoekje is al aangegeven door middel van het vrolijke behang links. Stoffering, kleur, indeling en meubilair door Stijl Compagnie.

Douche met separaat toilet begane grond

Douche met separaat toilet begane grond.

Wens van de bewoners was een extra doucheruimte met wastafel op de begane grond met een separaat toilet.
Om eenheid te creëren is gekozen voor dezelfde tegel in beide ruimtes en licht gekleurde afwasbare muurverf. Door gebruik te maken van onderhoudsvriendelijk tegels, voldoende opbergruimte en praktische accessoires en materialen zijn deze ruimtes makkelijk schoon te houden en zorgen ze voor optimaal wooncomfort.

Slaapkamer

Slaapkamer villa

Logeerkamer en overloop

Logeerkamer ingericht met prachtig behang en sfeervolle oude meubels. Overloop met eikenhouten balken en hoogteverschil.

Wasruimte

De wasmachine en droger werd ingebouwd in een serie kasten in dezelfde stijl als de keuken.
De waskoker van de badkamer boven komt hier uit in een kast, zodat de vuile was rechtstreeks van boven naar beneden. Handig!

Twee meisjesslaapkamers

Twee meisjes slaapkamers met PIPbehang.
Witte meubels en felgekleurde muren en PIPbehang stonden op hun wensenlijstjes. Hier kunnen de nog hele jonge dames heerlijk vertoeven!