Referenties klanten

Referentie van een klant naar aanleiding van all-in interieuradvies complete villa:

,,Tijdens de afbouw van ons huis, kwamen wij snel tot de conclusie dat het beter was om een expert advies te laten geven voor de finishing touch.  Na een prettig intake gesprek hadden we snel een goed gevoel bij de inzichten en professionele aanpak van Daniëlle van Herk van Stijl Compagnie.

Wij hebben haar gevraagd om ons te begeleiden in een volledig advies vanaf kleuren, materialen en verlichting tot het meubilair.  Onze wens was een landelijke maar ook een welkome huislijke sfeer te creëren.

Bij de eerste adviezen bleek al snel de betrokkenheid van Daniëlle waarbij ze vrijblijvende aanvullende adviezen voor wijzingen in ons huis gaf, o.a. een doorkijk  gashaard en een extra raam in de woonkamer.

Om zich goed in te leven in onze wensen heeft Daniëlle ons diverse landelijk wonen magazines en boeken laten inkijken waar we eenvoudig konden aangeven wat we mooi vonden of juist niet.  Daarmee is zij aan de slag gegaan. Toen de mood-boards van de woonkamer en keuken klaar waren hebben wij onze voorkeur van de kleuren, stoffen en behang aangegeven. Zij heeft van de beneden- en van de bovenverdieping van ieder vertrek een tekening gemaakt met daarbij de kleuren van de muren, het behang, vloerbedekking, stof van de gordijnen en natuurlijk het soort gordijnen. Nu alles steeds tastbaarder werd, keken wij steeds meer uit naar de laatste fase.

De adviezen waren zeer uitgebreid en netjes uitgewerkt, zodat deze direct konden worden overhandigd aan de vakman. Als bijkomende opsteker is ons uiteindelijk ook veel werk uit handen genomen. Tijdens de schilderwerken werd ons huis al mooier, nadat de stoffeerder geweest was begon het echt op thuis te lijken.

Om het geheel helemaal compleet te maken heeft Daniëlle ons een meubeladvies gegeven. Als eerste heeft ze gekeken welke bestaande meubels meegenomen konden worden van ons vorige huis en daarnaast een voorstel gedaan voor nieuwe meubels overeenkomstig onze smaak. Ook dit werd weer erg mooi en uitgebreid uitgewerkt zoals we dat reeds van haar gewend waren.

Na verloop van tijd was daar eindelijk onze verhuizing en alhoewel het wennen was in een nieuw huis, hadden wij er direct een warm gevoel bij. Ook alle mensen die bij ons op bezoek komen, hebben alleen maar lovende woorden en sommige zouden heel graag direct willen ruilen. De missie om een omgeving te maken die warm aanvoelt en waar je jezelf thuis voelt is helemaal geslaagd.

Wij zijn dan ook erg blij dat we destijds de keuze hebben gemaakt om interieuradvies bureau Stijl Compagnie in te schakelen, wij hadden dit nooit zo zelf kunnen bedenken. De verschillende kleuren, maar ook de verschillende behangsoorten die alles tot een prachtig geheel maken. Wij kunnen dan ook alleen maar lovend zijn over de uitgebrachte adviezen, haar inlevingsvermogen en natuurlijk de prettige omgang.

Daniëlle heel erg bedankt hiervoor.’’

Referentie van een klant naar aanleiding van een interieuradvies:

“Nadat er een nieuwe tegelvloer op onze benedenverdieping was gekomen was voor ons de vraag hoe we meer sfeer in ons huis konden brengen.  En dan is het prettig als er iemand is die met een andere bril naar jouw interieur kijkt, met je praat over vorm en inhoud van de kleurstelling, meubelopstelling en decoratie.

En dat was voor ons Danielle van Herk van de Stijl Compagnie uit Bergeijk.

Met doelgericht vragen stellen zijn we met andere kleuren op de muur, een prachtig mooi nieuw kleed en een gewijzigde meubelopstelling tot een verbluffende metamorfose gekomen waar wij heel enthousiast over zijn.

Hartelijke dank voor de deskundige adviezen en de prettige begeleiding.”

Referentie na een mondeling interieuradvies woonkamer en werkruimte:

“Hallo Daniëlle, we hebben veel gehad aan je mondeling interieuradvies!

Zodra we een ruimte klaar hebben zullen we wat foto’s sturen.”